Тази вечер ще се изиграят реваншите от 1/8-финала в Лигата

...
Тази вечер ще се изиграят реваншите от 1/8-финала в Лигата
Коментари Харесай

Ще има ли нови изненади и голови спектакли в Лигата на конференциите?

Тази вечер ще се изиграят реваншите от 1/8-финала в Лигата на конференциите. Първите мачове предложиха много безредици, като в тях паднаха цели 30 гола. Интересно ще бъде да забележим дали и довечера ще е толкоз вълнуваща и дали ще се получат изненади с отпадане на някои от любимците в шампионата.

Отборите на Копенхаген и ПСВ Айндховен си спретнаха необикновен голов театър в първия мач между тях в Нидерландия, който приключи при резултат 4:4. В последна сметка никой от двата отбора не взе преднина и реваншът се чака с голям интерес.

Големият любимец в шампионата Рома направи първата крачка към 1/4-финала, побеждавайки с 1:0 Витес като посетител. Сега " Вълците " ще имат и домакинско преимущество, с цел да довършат започнатото, само че те би трябвало да имат и едно мислено, тъй като преднината им не е изключително огромна и елементарно може да бъде заличена.

Друг от любимците в лицето на Лестър е даже по-близо до идната фаза след успеха с 2:0 над Рен в първия мач в Англия. Французите обаче надали са се предали и ще се хвърлят с всички сили да търсят поврат на собствен терен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР