Тази вечер шеф Виктор Ангелов ще даде на професионалистите от

...
Тази вечер шеф Виктор Ангелов ще даде на професионалистите от
Коментари Харесай

Гичка става келнер е ресторанта на шеф Ангелов

Тази вечер началник Виктор Ангелов ще даде на експертите от Hell’s Kitchen предизвикателство, което ще има за цел да постави завършек на разхищенията на храна. Новото пролетно меню на ресторанта ще сложи участниците пред нови тествания, а в края на вечерта ще стане явен и първият номиниран за изпъждане тази седмица.

Днес готвачите ще се изправят пред особено предизвикателство. Те ще би трябвало да оползотворят всички останали заготовки от остарялото меню и с тях да подготвят истински ястия. С тази задача началник Ангелов ще има за цел да ги научи по какъв начин да употребяват всичките си артикули, тъй че в никакъв случай да не остава храна. Всеки участник ще се показа със лична паница, а спечелилите ще получат танцови уроци от експерти, до момента в който победените ще би трябвало да приготвят 500 профитерола, които да сервират като комплимент към гостите на ресторанта.

Вечерната резервация ще започва по изцяло ново пролетно меню и с известни разбърквания в тимовете. Гичка ще влезе в нова роля – на келнер, до момента в който съотборниците ѝ ще срещнат усложнения с новите предписания. В синия тим усложнения също няма да липсват, само че до момента в който едни изпъкват с умения и познания, други ще затънат в поредност от неточности.

Кой тим ще се показа по-добре и кой ще бъде първият номиниран за изпъждане тази седмица, ще разберем довечера от 21:00 часа по NOVA.

Актуални вести ще откриете на уеб страницата на Hell’s Kitchen България, както и на "Фейсбук " страницата на предаването.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР