Тази вечер съставите на Рома и Дженоа ще се изправят

...
Тази вечер съставите на Рома и Дженоа ще се изправят
Коментари Харесай

Бивш играч на Рома щастлив, че се завръща на Олимпико

Тази вечер съставите на Рома и Дженоа ще се изправят един против различен в осминафинална борба от шампионата за купата на Италия. Двубоят е с начален час 22:00 часа българско време. „ Вълците “ влизат като неоспорим любимец в мача, а някогашният им футболист Кевин Строотман ще се завърне на „ Олимпико “.

Нидерландецът обаче към този момент пази цветовете на „ грифоните “. Халфът бе част от Рома цели пет сезона, сред 2013 и 2018 година. Сега, някогашният нидерландски национал си спомни за времето прекарано във Вечния град и показа, че с наслада ще се завърне на „ Олимпико “.

„ Със сигурност, когато стъпя на терена, ще се върнат доста прелестни мемоари, които съм изживял в Рим. Ясно е, че сега съм състезател на Дженоа и ще направя всичко допустимо да оказа помощ на моя тим, само че не мога да не помни никога чудесните години, прекарани в Рома “.

„ Да, имах и своите сложни моменти, само че постоянно усещах поддръжката на почитателите и се надявам, че ще получа едно топло посрещане от хората. Все още усещам Рим като мой дом и имам вяра, че и тифозите не са ме не запомнили. Благодарен съм за годините, които прекарах тук и се веселя, че бях част от Рома “, сподели Строотман.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР