Тази вечер предстои пореден епизод от едноименната поредица ЦСКА -

...
Тази вечер предстои пореден епизод от едноименната поредица ЦСКА -
Коментари Харесай

ЦСКА срещу Левски: Какъв ще е изходът от дуела за Купата?

Тази вечер следва следващ епизод от едноименната поредност ЦСКА - Левски . Този път безконечните футболни врагове се изправят в пряк конфликт в полуфиналите за Купата на България .

" Червените " са домакини в първата среща на " Васил Левски ". Мачът е с начало 18:00 ч. и ще може да го следите директно по Дарик радио.
 

Очаква се ЦСКА и Левски да се хвърлят на 100% в днешния дуел, защото Купата и за двата тима се явява като избавителен пояс . " Сините " от дълго време се простиха с възможностите за купата от шампионата, само че за тима на ЦСКА към момента има вяра. Лудогорец обаче доста усложни задачата на " армейците ", побеждавайки на личен терен с 3:2.
 
 БГНЕС, списък

Наставникът на " алените " Стамен Белчев няма да може да разчита на доста от главните си футболисти довечера. Сред огромните отсъстващи са Фернандо Каранга, Станислав Манолев и Жеферсон Телес, които са осъдени, а Кирил Десподов, Георги Китанов и Александър Барт са с контузии, оповестява.
 

Гостите сигурно повече от всеки различен желаят успеха, така с последните изяви разочароваха съществено последователите си. Левски е в серия от три следващи загуби в шампионата , само че все пак притежателят Спас Русев продължава да е неразделно до тима.
 
 БГНЕС, списък

Вчера огромният необут изгледа и последната подготовка на " сините " преди първия полуфинал за Купата на България. Заедно с шефа на стадион " Георги Аспарухов " пристигна и солидна агитка. Феновете заеха място в Сектор В, откъдето окуражиха любимците си песни, викания и плакати.
 
За срещата тази вечер треньорът Делио Роси няма да може да разчита на левия бек Иван Горанов, който изтърпява наказване за насъбрани пет жълти картона.
 
 БГНЕС, списък

Футболният дуел ще се излъчва директно по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA и GONG PLAY. Срещата може да наблюдавате онлайн в GONG.BG и директно по Дарик радио.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР