Тази вечер обществеността видя опит за повторение на нахлуването (в

...
Тази вечер обществеността видя опит за повторение на нахлуването (в
Коментари Харесай

След сблъсъците в Скопие: СДСМ и ДСИ осъдиха инцидентите по време на протестите

Тази вечер обществеността видя опит за повтаряне на нахлуването (в Народното събрание на Република Северна Македония) от 27 април 2017 година от политически партии, които не мислят положителното нито на страната, нито на жителите.

СДСМ, институциите, жителите няма да позволен сходно рисково, деструктивно държание да заплаши бъдещето на страната. Опитите за дестабилизация още веднъж ще бъдат победени “, написаха от СДСМ.

„ В решителните за страната моменти, в моментите, когато се написа история и се поставят основите на европейския път, Демократичният съюз за интеграция (ДСИ) твърди институциите и жителите, че няма да си разреши да се отклоним от пътя на Евро-американско другарство и европейска интеграция. Про-руските партии, които провеждат митинги и принуждение против европейската интеграция, извършват дневния ред на Москва за дестабилизиране на страната и района “, пишат в известие от ДСИ.

От партията на Али Ахмети приканват политическите партии които виждат страната като европейска страна, да се дистанцират от деструктивното държание и да работят дружно за евроинтеграцията на страната „ при цялостно ценене на идентичността, културните и езиковите особености на всички нас, " написа в съобщението
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР