Тази вечер Шампионска лига е напът да ни предложи един

...
Тази вечер Шампионска лига е напът да ни предложи един
Коментари Харесай

Шампионска лига НА ЖИВО: Барселона - Ливърпул

Тази вечер Шампионска лига е напът да ни предложи един от най-големите футболни спектакли за сезона - Барселона против Ливърпул. Двата европейски колоса излизат в първи мач от полуфиналите на шампионата в пряк спор за място на финала в Мадрид.
Двата тима доближиха до предпоследната фаза на шампионата относително безпроблемно, макар че срещнаха опозиция. Каталунците отстраниха първо Олимпик Лион, а по-късно Манчестър Юнайтед, до момента в който мърсисайдци се оправиха с Байерн Мюнхен, а след това и с Порто.
Мениджърите на двата тима не могат да се оплачат от съществени кадрови проблеми преди значимия дуел. Наставникът на " блаугранас " Ернесто Валверде няма да може да разчита на контузения Рафиня, до момента в който неговият сътрудник Юрген Клоп ще би трябвало да играе без Адам Лалана, а под въпрос е една от основните фигури в отбора на " алените " - Роберто Фирмино.
Сблъсъкът ще се състои на " Камп Ноу ", като е с начален час 22:00. Мачът Барселона - Ливърпул може да наблюдавате НА ЖИВО в SportLive.bg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР