Тази вечер италианските грандове и влизат в спор за трофея

...
Тази вечер италианските грандове и влизат в спор за трофея
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Финалът между Интер и Ювентус 1:1, миланци изравниха

Тази вечер италианските грандове и влизат в спор за трофея за Суперкупата на Италия. Двубоят ще се изиграе на " Джузепе Меаца ", като е с начален час 22.00 българско време и ще можете да го наблюдавате
ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ
След по-малко от 60 секунди игра Джеко бе покрай това да се разпише, но ударът му с глава бе неакуратен. Пет по-късно пък „ нерадзурите “ още веднъж имаха късмет да осъществят, само че опит на Стефан де Фрай от ъглов удар не откри задачата. Миг по-късно Лаутаро се озова на преференциална позиция, само че шутът му отлетя настрана.
В 11-ата минута Николо Барела се свлече в наказателното поле на Ювентус, само че реферът не остана удивен от играта на италианския халф и остави играта да продължи, а в 26-ата минута Уестън МакКени даде задатък на " бианконерите " в резултата. Алваро Морато ловко задържа топката вляво и видя с прелестно подаване МакКени, който бе непокрит в наказателното поле на миланския клуб и откри резултата - 1:0 за Юве.
Интер реагира като „ жилнат “ след позволения гол и в 34-ата минута хората на Симоне Индзаги изравниха, откакто Лаутаро Мартинес бе прецизен след дузпа.


ИНТЕР: Ханданович; Скриниар, Де Фрай, Бастони, Дъмфрийс; Чалханоолу, Брозович, Барела, Перишич, Джеко, Лаутаро Мартинес
ЮВЕНТУС: Перин, Де Шилио, Ругани, Киелини, Алекс Сандро; Бернардески, МакКени, Локатели, Рабио, Кулушевски, Мората
ПРЕДИ ФИНАЛА:
Шампионът на Италия Интер и носителят на Купата на страната Ювентус ще премерят сили в дуел, който ще донесе първи трофей за един от двата отбора през новата 2022 година. И през тази година " нерадзурите " са по-солидният тим в шампионата, където са водач, до момента в който Юве е на незадоволителното пето място.
В отбора на Юве има и повече кадрови проблеми: Данило, Де Лихт, Куадрадо, Киеза и Рамзи отсъстват. Кордас и Сатриано са единствените отсъстващи в отбора на Интер. Въпреки по-добрата си форма Интер постоянно играе мъчно против Ювентус, като това е видно и от последните им четири срещи, в които " нерадзурите " нямат победа.

Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР