Тази вечер феновете на футбола станаха свидетели на две невероятни

...
Тази вечер феновете на футбола станаха свидетели на две невероятни
Коментари Харесай

Тотнъм сложи край на мечтите на Манчестър Сити в уникално шоу, Ливърпул също на 1/2-финал

Тази вечер почитателите на футбола станаха очевидци на две невероятни срещи. И до момента в който съвсем всички чакаха резултатна победа на Ливърпул над Порто, което се и случи, надали някой може да опише страстта, която почитатели и играчи на Манчестър Сити и Тотнъм претърпяха в другия 1/4-финал от Шампионска лига.
Отборът на Ливърпул победи Порто като посетител с 4:1 и по този метод в профил португалския гранд на 1/4-финалите в Шампионска лига. По този метод " алените " се класират за 1/2-финал, където техен противник ще е Барселона.

През първата част по всичко личеше, че играчите на Юрген Клоп ще имат съществени проблеми, защото бяха притиснати съществено в половината си. В 26` обаче Садио Мане даде задатък на своя отбор с попадение, което бе зачетено благодарение на системата за видео повторения.
В началото на втората част още веднъж " драконите " бяха по-дейните на " Естадио До Драгао ", само че в 65` Мохамед Салах се разписа и постави точка на разногласието. Последва бърз отговор на домакините посредством Милитао, само че по-късно Роберто Фирмино и Върджил ван Дайк довършиха противника с нови попадения за крайното 1:4.
Повече за успеха на Ливърпул над Порто може да прочетете в SportLive.bg .
Манчестър Сити и Тотнъм изиграха вманиачен дуел, който надмина даже и най-големите упования за същинско дерби посред им. Срещата приключи 4:3 в интерес на " жителите ", само че с общ резултат 4:4 и с помощта на головете на непознат терен Тотнъм се класира на полуфинал в Шампионска лига , където ще се изправи против Аякс.

Определено това може да се смята за мача на сезона до момента в Шампионска лига, който предложи доста страсти и футболни достолепия. Освен това записа и куп върхове, които мъчно ще се надминат скоро. 4-те гола в първите 11 минути са най-бързите 4 попадения в историята на шампионата. Също по този начин това бе пъврият дуел в цялата история на Шампионска с 5 гола в първите 21 минути.
Всичко най-интересно от зрелището сред Манчестър Сити и Тотнъм може да видите в SportLive.bg .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР