Тази тенденция ни насочва към устойчивата мода и е свързана

...
Тази тенденция ни насочва към устойчивата мода и е свързана
Коментари Харесай

Пазаруване втора употреба: 5-те основни аксесоара, от които се нуждаете

Тази наклонност ни насочва към устойчивата мода и е обвързвана с извършването на покупки в магазини за използвани артикули, втора употреба или ретро магазини или битпазари. Ако желаете да опитате това преживяване или в случай че към този момент сте последовател на тази фешън тактика, ето 5 съществени аксесоара, които ще са ви потребни.

Напоследък в най-популярните обществени платформи, като Instagram и TikTok, постоянно можете да видите доста наличие с хаштагове като #ThriftHaul и #Comethriftingwithme. Но какво е специфичното на тези дрехи и аксесоари, които хората с възторг демонстрират на фотоси и видеоклипове? Това са висококачествени използвани или носени един път облекла, закупени на преференциални цени от битпазари или магазини за втора ръка.

 
Устойчива мода
В резултат на  изменението на климата и нуждата от стабилно развиване се промени и усещането за стилната промишленост. Скорошни статистически проучвания демонстрират, че 92% от потребителите избират да купуват рециклирани създадени артикули. Ето за какво от ден на ден фенове на извършването на покупки заобикалят бързата мода, предпочитайки устойчиви облекла, ръчно направени или към този момент използвани.

 Добави изложение

В светлината на тази нова мисъл, пазаруването на облекла втора ръка към този момент не е " срамно " нещо, а в противен случай, страховит табиет, оценен от мнозина! Така се обрисува, че извършването на покупки втора употреба е най-етичният и резистентен метод за извършване на покупки!

Независимо дали става въпрос за винтидж облекла (произведени преди повече от двадесет години, употребявани или нови с етикет) или втора ръка (вече носени), има доста магазини и пазари, където можете да намерите красиви и качествени облекла за всички усети и размери.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР