Тази сутрин в руския град Санкт Петербург бяха повредени сгради

...
Тази сутрин в руския град Санкт Петербург бяха повредени сгради
Коментари Харесай

Руски медии: Атака с украински дрон е повредила блок в Санкт Петербург

Тази заран в съветския град Санкт Петербург бяха развалени здания и бяха евакуирани хора, откакто локални поданици оповестиха за мощна детонация, която издухала прозорците, оповестяват съветски медии. 

Губернаторът на Санкт Петербург Александър Беглов съобщи, че в североизточния регион на града Красногвардейски е станал " случай ".

Няма потърпевши, само че жителите са били евакуирани от жилищата си, сподели Беглов, без да изясни повода за случая или неговия темперамент.

РИА Новости, представена от Асошиейтед прес, оповестява, че шест души са потърсили здравна помощ след детонацията, раздрусала постройката, споделя организацията, като се базира на пресслужбата на градския здравен комитет.

Видеозапис на Ройтерс, изработен на мястото на случая, демонстрира развалена фасада на постройка с избухнали прозорци, развалени балкони и натрошени стъкла и парчета на земята.

Граждани описаха пред Ройтерс, че са чули странни звуци, последвани от гърмеж и пожар.

" Първо чух свистене, тъй като преди малко бях отворила прозореца. После гърмеж, пламък и прозорецът излетя ", споделя локална жителка.

Руски медии оповестиха, че случаят може да е породен от свален украински дрон, който се е насочил към близкия склад за гориво.

Няма публично удостоверение за това от съветските управляващи или държавни медии.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР