Тази сутрин Темз ще ни представи какво да четем през

...
Тази сутрин Темз ще ни представи какво да четем през
Коментари Харесай

Ноемврийски книги за една уютна есен

Тази заран Темз ще ни показа какво да четем през първата ноемврийска седмица, до момента в който Антон следи резултатите от локалните избори. Въпреки ниската изборна интензивност, тяхна идея е да вдигнат % на четящите хора.

Първото предложение е с български генезис. Филмът на Яна Титова, “Диада ” излиза редом с едноименна книга. Това е и писателският дебют на Титова. " Диада " споделя историята на шестнайсетгодишната Дида, която живее в свят, ограден от правила и ред. Тя прецизно съблюдава тези правила и се пробва да ограничи своите фантазии и живот. Но един безразсъден майски ден трансформира всичко.

През ноември ще излезе и книга озаглавена “Вълшебникът ”, в която ще се споделя за живота на Томас Ман и за какво той е толкоз забележителен за европейската литература.

Въпреки, че антон не е в студиото, Темз показа и неговия избор за седмицата. “Докато се издигаме в мрака ” на Секуоя Нагамацу.В романа се преглежда способността да мечтаем и по какъв начин тези фантазии ни свързват с вселената. Нагамацу ни предлага епично странствуване, което сплотява разнообразни аспекти на човешката история и просвета.

Всички имаме пороци само че не и толкоз доста колкото един японски град. “Пороците на Токио ” от Джейк Аделстийн е романът, по който е основан емблематичният сериал със същото име. Детективски загадки, японска мафия и съспенс ще държат читателя на ръба.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР