Тази сутрин стана ясно, че Сюзан Самърс, известна най-вече с

...
Тази сутрин стана ясно, че Сюзан Самърс, известна най-вече с
Коментари Харесай

Сюзан Самърс – лъчезарната усмивка, която винаги ще помним

Тази заран стана ясно, че Сюзан Самърс, известна най-много с функциите си в сериалите " Компанията на трима " и " Стъпка по стъпка " е умряла.

Днес Сюзан Самърс трябваше да навърши 77 години. Преди специфичния си ден Самърс съобщи, че с неспокойствие чака да прекара рождения си ден с околните си.

Suzanne Somers, the actress best known for her roles in comedies such as " Three's Company " and " Step by Step, " has died, her longtime publicist announced Sunday. She was 76 years old.
— ABC News (@ABC)
Актрисата и бизнесмен беше споделила, че възнамерява да бъде с " най-близките си " на рождения си ден, в това число с " обичания си брачен партньор Алън Хамел, трите деца, Лесли, Стивън и Брус, брачната половинка му Каролин, плюс шестте ни прелестни внука ".

В трогателен пост в Instagram през юли Самърс показа, че ракът на гърдата ѝ се е върнал за първи път след първата ѝ диагноза през 2000 година

Заедно със фотография на себе си и 87-годишния Хамел тя написа: " Както знаете, имах рак на гърдата преди две десетилетия и понякога той се появява още веднъж, а аз не преставам да го отклонявам. Използвала съм най-хубавите различни и стандартни способи на лекуване, с цел да се преборя с него. Това не е нова територия за мен. Знам по какъв начин да облека бойното си снаряжение и съм войник ".

Suzanne Somers, star of hit shows like 'Three’s Company' and 'Step by Step,' has died at 76 after a 23-year battle with breast cancer
— The Hollywood Reporter (@THR)
В същия пост актрисата показва и признателност за това какъв брой доста Хамел - и цялото ѝ семейство - са я подкрепяли.

" Алън беше до мен на всяка крачка от пътя " , продължава тя. " Дори не мога да обясня какъв брой доста е направил за мен. Ако въобще е допустимо, ние сме още по-близки от всеки път. Невероятното ми семейство ме поддържа и ми оказа помощ толкоз доста, като поддържа бизнеса, с цел да можете към момента да имате достъп до всички прелестни артикули. Благодаря ви за продължаващата обич и поддръжка. Въпросът е единствено в това кого обичаш и кой те обича - а аз ви обичам! "

В допълнение към емблематичните си функции на Криси Сноу в сериала " Компанията на трима " (1977-1981) и Карол Фостър Ламбърт в " Стъпка по стъпка " (1991-1998), Сомърс се снима и като шериф Хилди Грейнджър в " Тя е шериф " (1987-1989).

Актрисата е известна и с книгите си - написала е над 25 и е бестселър на New York Times - и с бизнес начинанията си в региона на здравето и хубостта, а точно с уредите за извършения ThighMaster.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР