Тази сутрин си помислих ,че ако неговата смърт послужи за

...
Тази сутрин си помислих ,че ако неговата смърт послужи за
Коментари Харесай

Майката на убития психолог: Ако смъртта му послужи да се промени законът, е имало някакъв смисъл


„ Тази заран си помислих,че в случай че неговата гибел послужи за това да се промени закона и докара до някаква позитивна смяна, то тогава в действителност би имало някакъв смисъл от това, което се случи “, сподели майката на Слава Иванова.

Скандалите сред фамилията ѝ и някогашния служител на реда са дългогодишни.

„ Прибираме се с моето внуче в 15:30 ч. поставям го на един стол да рисува. Пазя се да не подвигам звук и взех решение да му сложа една възглавничка. Леко дръпнах стола и след половин минута на стъклото имаше разрушено яйце. Аз нямам право да вървя в хола си по пода сред 14 и 16 ч. “, описа Слава Иванова.

По думите ѝ Иван постоянно се е опитвал да беседва умерено със своя комшия.

„ Той подхождаше с положително. Нямаше експанзия. Не е правил неща, с които да провокира съседа. Опитваше се да беседва и да стигне до някакъв консенсус. И двамата доста се пазехме от това да не прекрачим границата и да не опитаме да решим спора с нормалните средства “, сподели тя.

Ден преди убийството на Иван още веднъж е имало скандал.

Сутринта в 6:30 ч. станах от леглото и по нехайство съборих телефона си. Стената на коридора до вратата беше напръскана и на балконското остъкление имаше хвърлено яйце поради този изтърван телефон. След това имахме проблем с едно разгонено коте. Извъртях 10 перални за един ден. Едно одеяло малко по-дългичко го беше издърпал и стъпкал в калта “, описа майката на психолога.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР