Тази сутрин се изви голяма опашка пред сградата на БНБ.

...
Тази сутрин се изви голяма опашка пред сградата на БНБ.
Коментари Харесай

Изви се опашка пред БНБ за монетата в памет на Стоянка Мутафова

Тази заран се изви огромна опашка пред постройката на Българска народна банка. От 24 януари Българската национална банка пуска в обращение медна възпоменателна монета на тематика „ 100 години от рождението на Стоянка Мутафова “ от серията „ Български създатели “.

Цената на монетата е 30 (тридесет) лв.. Монетата ще се продава в Българската национална банка – на две каси на пл. „ Княз Александър I “ № 1 и четири каси в Касов център на Българска народна банка на ул. „ Михаил Тенев “ № 10, както и в офиси и клонове на Банка ДСК АД, Първа капиталова банка АД, Райфайзенбанк (България) EАД и Тексим Банк АД.
 БГНЕС
В интервала от 24 до 26 януари 2022 година в това число всеки клиент (физическо или юридическо лице) ще може да закупи от Българската национална банка до 2 броя монети, след което възпоменателната монета „ 100 години от рождението на Стоянка Мутафова “ ще се продава без ограничавания.

От 0.00 ч. в среднощ чака Александър, само че сподели, че е имало към този момент хора преди тях, които са пристигнали към 23 ч. „ Желаем да закупим монетата. Колекционираме ги и на предходната чакахме от 0.00 ч. и най-вероятно и на идната ще чакаме “, сподели мъжът. Петър също беше на опашката за монетата и сподели, че колекционира. Той уточни, че е тук от 3.45 ч. „ Този, който колекционира постоянно желае да има и това, което е обикновено да бъде в неговата сбирка или нещо, което е с такава стойност “, съобщи Петър. От 6.20 чака Тодор и уточни, че е пристигнал съответно поради монетата на Стоянка Мутафова, която харесва. Той показа, че е бил на нейни представления, гледал доста филми с нея, знае доста за нея.
 БГНЕС
От 7.30 часа чака за монетата Росицa. Тя сподели, че е тук съответно за тази монета, тъй като харесва Стоянка Мутафова. Росица обаче мисли, че не е редно да бъде по този метод. „ Много е студено, доста часове се чака, би трябвало да има някаква по-добра организация “, показа тя. Мария сподели, че е чакала и за монетата за европредседателството. 
 БГНЕС
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР