“Тази сутрин се чух с г-н Борисов, мисля, че изчистихме

...
“Тази сутрин се чух с г-н Борисов, мисля, че изчистихме
Коментари Харесай

Денков: С Борисов изчистихме недоразумението за Плана за възстановяване

“Тази заран се чух с господин Борисов, мисля, че изчистихме недоразумението за Плана за възобновяване и резистентност ”. Така министър председателят Николай Денков удостовери думите на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, че са се споразумели.

Става въпрос за сигнал на ГЕРБ, че компании, близки до Политическа партия, са определени по неразбираеми процедури да получават пари от еврофондове в енергетиката. Министър-председателят съобщи, че това, което са създали, е безусловно да извадят всички горещи тематики, да ги сложат на масата, да предложат решения и да търсят единодушие.

„ Всички знаем, че има закъснение във връзка с Плана за възобновяване и резистентност (ПВУ), като законопроектите, свързани с правосъдната система и енергетиката. ”, уточни Денков.

Премиерът посочи, че въпросните над 1,4 милиарда лв. няма да влязат в тези райони, в случай че изпуснем момента.

От своя страна Бойко Борисов също сподели, че разговарял с премиера Николай Денков и със съпредседателя на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков.

По думите на Борисов, Денков е приел причините им и ги е уверил, че ще бъдат изменени изреченията, които съгласно ГЕРБ са притеснители, още на съвещание на държавното управление в петък. И благодари на премиера за метода.

Борисов удостовери, че измежду компаниите е “Металик ”, която по думите му е благосъстоятелност на Дечо Колев, който пък е бил шеф на Радослав Рибарски от “Продължаваме смяната ”. Интересен факт е, че синът на Дечо Колев – Иван Колев, беше народен представител от ГЕРБ в 41-ото Народно заседание.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР