Тази сутрин с полет на EL AL пристигнаха първите ски

...
Тази сутрин с полет на EL AL пристигнаха първите ски
Коментари Харесай

Първите ски туристи пристигнаха на летище София

Тази заран с полет на EL AL дойдоха първите ски туристи. 159 пасажери на борда, измежду които израелски медии и блогъри, нетърпеливи да станат част от новия зимен сезон, оповестиха от летище София.

При идването си на летище София полетът беше посрещнат с обичайния воден салют, а пасажерите поздравени персонално от Орли Дафна Сона – консул на Израел в България. Нейните думи за хубостта на страната ни и опциите, които предлага са показателни за известността на страната ни като задгранична туристическа дестинация – 250 000 души посещават България целогодишно.

Мариела Модева – заместник-министър на туризма, дефинира Израел като перспективен за страната ни пазар и показа оптимистични числа за сегашния сезон: упованията са за повече от 30 000 туристи от Израел. Чуждестранните гости в България демонстрират интерес към летния, зимния, СПА-туризма, както и към културния.

„ 1.5 млн. пасажери пристигнали с над 10 000 полета на EL AL за последните години са посетили София и страната “ – сподели Хесус Кабайеро, изпълнителен шеф на летище София. „ Имаме оптимистични упования за идния зимен сезон - новият 271-местен Dremaliner, който от началото на годината стартира да оперира по маршрута София – Тел Авив ще обезпечи повече благоприятни условия за пътешестване до столицата и страната, както и спомагателни доходи за локалната стопанска система и туристическа промишленост. “

Коби Голан – вицепрезидент, „ Международни интервенции “ на EL AL, съобщи: „ През последните няколко години се следи огромно нарастване на броя на пасажерите, които резервират полети до София – продължаваща и през зимния сезон наклонност. EL AL смята София за стратегически маршрут и дава доста запаси да поддържа този интерес. “/БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР