Тази сутрин, около 1:30 ч. в столицата е бил нападнат

...
Тази сутрин, около 1:30 ч. в столицата е бил нападнат
Коментари Харесай

Лидер на контрапротеста бил пребит в София

Тази заран, към 1:30 ч. в столицата е бил атакуван и пребит Георги Флоров - един от водачите на хората, които не поддържат антиправителствените митинги и блокадите в центъра на София.

Пред " Хоризонт " той описа, че е съумял да откъсне часовника на единия от нападателите. Освен него са били нападнати и негова позната и още едно момче:

" Бях атакуван от трима индивида, с маски. Бяха младежи на възраст сред 18-22-25 години. Нападнаха мен, една другарка, и още едно момче, които бяхме дружно. Ритници, шутове, пердах, до момента в който не се измъкнах, избягах аз, с цел да се обадя на 112. Бързо реагираха полицията и колата за спешна помощ също, която пристигна. Здравословното ми положение, доколкото може да се каже, е положително. Вчера проведох митинг, днеска ме атакуват! Просто виждате какво се случва ".

Инцидентът е станал в Студентски град. Пострадалият е освидетелстван от правосъден доктор, след което полицията е взела показанията му по случая. Образувано е досъдебно произвеждане, оповестиха от Министерство на вътрешните работи пред „ Хоризонт ".

Издирват се нападателите.

По случая работи Седмо РПУ и Столична дирекция на вътрешните работи.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР