Тази сутрин – 8 март почина заместник-председателят на партия “Атака Десислав

...
Тази сутрин – 8 март почина заместник-председателят на партия “Атака Десислав
Коментари Харесай

Почина заместник-председателят на “Атака” Десислав Чуколов

Тази заран – 8 март умря заместник-председателят на партия “Атака ” Десислав Чуколов. Новината оповестиха неговите сътрудници от телевизия “Алфа”, която е партийната медия на групировката на Волен Сидеров.

“С огорчение ви оповестяваме, че тази заран след тежко боледуване на 47-годишна възраст умря нашият другар, съидейник и сподвижник Десислав Чуколов ”, обявиха в ефира на малкия екран.

Чуколов е роден в Русе, където приключва “Европеистика ” в Русенския университет. Бил е евродепутат и депутат в 40-тото, 41-то, 42-то, 43-то и 44-то Народно заседание.

Член е на партия „ Атака “ от учредяването ѝ на 17 април 2005 година, а от 11 юли 2005 година е депутат в 40-о Народно заседание. Основен представител в непрекъсната делегация на Народното събрание в Парламентарната асамблея на Съвета на Европа.

Неговите съпартийци също отдадоха респект пред паметта му. Ето какво написа Магдалена Ташева за него:

ДЕСИСЛАВ ЧУКОЛОВ беше ослепителен националист, почтен законодател в 5 Народното събрание, за който България беше над всичко, надълбоко набожен християнин и, не на последно място – страховит рокаджия. В момента ТВ АЛФА се прости с него с обичаната му ария на Джон Бон Джоуви “Това е моят живот”

Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР