Няма да допуснем България да бъде употребявана за вътрешнополитически цели

...
Няма да допуснем България да бъде употребявана за вътрешнополитически цели
Коментари Харесай

Пеевски: Няма да допуснем България да бъде употребявана за вътрешнополитически цели в РСМ

" Няма да допуснем България да бъде използвана за вътрешнополитически цели в Северна Македония ", декларира в своя позиция, изпратена до медиите, съпредседателят на Движение за права и свободи Делян Пеевски.

" Думите на водач на партия с искания от прилежащата ни страна, че ще чака " по-разумен министър председател "  са безусловно неприемливи и неприемливи. Няма опрощение Северна Македония да бъде отклонена от евроатлантическия си път ", декларира още той.

" Искам да се обърна към господин Мицкоски - няма да има български министър председател, който ще тръгне против ползите на България. От вас се чака да извършите правилно контракта, подписан с България ", показва Делян Пеевски.

 В Северна Македония гласоподават за парламент и президент: Каква е изборната интензивност? Светът 3 мин. В Северна Македония гласоподават за парламент и президент: Каква е изборната интензивност?  Ден до изборите 2 в 1 в Северна Македония Светът 3 мин. Ден до изборите 2 в 1 в Северна Македония  Мицкоски очи в очи с племенника на Вапцаров: Вие си учете вашата история, ние нашата 120 минути 3 мин. Мицкоски очи в очи с племенника на Вапцаров: Вие си учете вашата история, ние нашата  В Северна Македония гласоподават за парламент и президент: Каква е изборната интензивност? Светът 3 мин. В Северна Македония гласоподават за парламент и президент: Каква е изборната интензивност?  Ден до изборите 2 в 1 в Северна Македония Светът 3 мин. Ден до изборите 2 в 1 в Северна Македония  Мицкоски очи в очи с племенника на Вапцаров: Вие си учете вашата история, ние нашата 120 минути 3 мин. Мицкоски очи в очи с племенника на Вапцаров: Вие си учете вашата история, ние нашата

" Напомняме, че като страна България направи извънредно доста с поддръжката си за Северна Македония, чието място би трябвало да бъде като член на Европейски Съюз ", приключва съпредседателят на Движение за права и свободи.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР