Тази стряскаща метеорологична карта показва, че цялото Обединено кралство ще

...
Тази стряскаща метеорологична карта показва, че цялото Обединено кралство ще
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Картите стават червени, тъй като температурите се повишават с близо 10C през „забележителния“ февруари

Тази стряскаща метеорологична карта демонстрира, че цялото Обединено кралство ще се наслаждения на меки условия след по-малко от седмица – защото температурите се покачват с близо 10C.

Сняг падна в елементи от Северна Англия и Шотландия в четвъртък, когато живакът падна тази седмица - до -4,9C в сряда в Бреймър, Абърдийншир.

Но новите метеорологични карти, създадени от синоптиците в Metdesk, демонстрират лъчиста линия с високо налягане, която се движи през страната от запад. Температурите ще се повишат още веднъж - и се чака да доближат 14C до сряда, 14 февруари в южната част на страната, по-малко от седмица след снеговалежа.

Метеорологичната работа сподели, че февруари " може да се окаже незабравим на доста фронтове ", с извънредно меки условия, с цел да се утвърди. През идната седмица обаче ще продължи да е влажно. Следващата група от най-силни дъждове се чака да залее страната на север във вторник, 13 февруари.

Пол Дейвис, основният метеоролог на Met Office,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР