Тази статия съдържа описания на насилие, които някои читатели може

...
Тази статия съдържа описания на насилие, които някои читатели може
Коментари Харесай

Израел показва невиждани кадри от бодикамера на Хамас на атака

Тази публикация съдържа описания на принуждение, които някои читатели може да сметнат за тревожни.

Израелските военни прожектираха за публицисти в понеделник необработени фрагменти, възобновени от телесните камери на Хамас, в опит да припомнят на света за бруталността на нападението против Израел преди две седмици.

Записите от бодикамера, изрязани дружно с клипове от камери за видеонаблюдение, камери на таблото и мобилните телефони както на въоръжените мъже от Хамас, по този начин и на жертвите, демонстрираха в цялостни детайлности същинския смут, посетен на музикален фестивал и фамилни квартали в южната част Израел.

Израелската войска също разгласява документи, които съгласно тях са открити от мъртви членове на Хамас, съдържащи в детайли оперативно обмисляне и указания за нахлуване върху кварталите и взимане на заложници.

43-минутният кадър, прожектиран в Тел Авив в понеделник, е дестилиран от стотици часове кадър, събран след офанзивата, сподели израелската войска. Той съдържа клипове на въоръжени мъже от Хамас, които ликуват с забележима наслада, до момента в който стрелят по цивилни по пътя, а по-късно дебнат по пътеките на кибуците и убиват родители и деца в домовете им.

Една травматична поредност, снимана от домашни камери в кибуц, демонстрира по какъв начин татко хвърля двете си дребни момчета в надземно леговище, секунди преди нападателите на Хамас да хвърлят граната, убивайки бащата и ранявайки момчетата.

< p class= " ssrcss-1q0x1qg-Paragraph e1jhz7w10 " > След като двете момчета, окървавени и в потрес, се олюляха назад в дома си с писъци, стрелец от Хамас умерено влезе и погледна през хладилника пред тях, като спря да отпие преди да излезе още веднъж.

Едно от момчетата извика на брат си: „ Татко е мъртъв, това не е смешка “ и повтори „ Защо съм жив “? Брат му очевидно е ослепял от гранатата. Присъстващият боен представител не съумя да каже дали са оживели.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР