Тази сряда любимото телевизионно предаване Семейни войни“ с водещ Цветомир

...
Тази сряда любимото телевизионно предаване Семейни войни“ с водещ Цветомир
Коментари Харесай

Рок срещу естрада в музикална битка в НеСемейни войни по NOVA

Тази сряда обичаното телевизионно предаване „ Семейни войни “ с водещ Цветомир Иванов ще се трансформира в самобитна сцена за една незабравима музикална борба. В специфичния епизод интелектуални сили ще премерят едни от най-ярките имена на българската сцена, обединени в тематичните несемейни тимове “Естрада ” и “Рок ”. Кой ще стане първенец, не пропускайте да разберете на 28 март от 18.00 ч . в ефира на NOVA.

Звездите на българската сцена Маргарита Хранова, Петя Буюклиева, Кристина Димитрова, Росица Кирилова и капитанът Христо Кидиков ще покажат спортен дух и доста позитивни страсти. Музикалните митове ще дадат най-хубавото, на което са способни в опита си да познаят какво са дали отговор запитаните 100 индивида. След като премериха сили с елементарни, само че извънредно атрактивни фамилии, в този момент обичаните реализатори са подготвени да запеят победната си ария.

Харизматичната Милена Славова ще води към успеха напълно мъжки тим от едни от най-популярните родни рокаджии - Дичо, Димо от П.И.Ф., Звезди от Ахат и Валди Тотев. Сериозна ще е конкуренцията от страна на тим „ Рок “ и конкуренцията обезпечено ще бъде оспорвана, само че едно е несъмнено – музиката ще е над всичко.
 тим рок NOVA
Дали всичко ще мине по ноти, кой ще пее и кой ще се смее, ще разберем в сряда от 18.00 ч. по NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР