Тази снимка е направена през 2014 година. Мъж се е

...
Тази снимка е направена през 2014 година. Мъж се е
Коментари Харесай

Мъж снима племенницата си, а на кадъра изплува шокираща загадка

Тази фотография е направена през 2014 година. Мъж се е разхождал дружно с трите си племеннички и е решил да направи фотография за спомен. Това, което обаче вижда на фрагмента, откакто го прояви, го шокира и остави без думи.

Един безоблачен ден Ричард Джоунс решил да се разноски из парка на замъка Тамуърт. Това е обичана туристическа забележителност на доста хора.

През лятото доста цветята цъфтят на брега на река Анкер, а из нея плуват лебеди. С една дума гледката е прелестна и в действителност доста хора желаят да прекарват свободното си време там, тъй като работи зареждащо и умерено.

Ричард се разхождал из парка с трите деца. „ Направих фотоси за фамилния албум “, сподели той.

Когато обаче решил да снима петгодишната си племенница Ейми, фрагментът го шокирал. Всичко на фотографията трябвало да е съвършено – зеленина, сладко русо момиче и патици.

Когато обаче Ричард почнал да преглежда проявените фотоси, вниманието му бе привлечено от две неразбираеми фигури в дъното на фотографията.

„ Не бяха там, когато върших фрагмента “, отсича той.

На останалите фотографии на момичето, от същото място, направени по същото време, не се вижда нищо такова.

Какво обаче е това, което се е появило на заден декор?

Има доста митове за замъка и съгласно някои хора фотоапаратът на Ричард е снимал някой от починалите „ рицари на замъка “ от далечното минало.

Според Ричард обаче, това просто е игра на светлината.

Каква е истината надали ще разберем, остава единствено да се потопим в мисли какъв брой необикновен може да е нашият свят.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР