Тази схема с ваксините е медицински фашизъм и корупция на

...
Тази схема с ваксините е медицински фашизъм и корупция на
Коментари Харесай

Румен Петков: Тази схема с ваксините е медицински фашизъм и корупция на най-високо ниво

Тази скица с имунизациите е медицински фашизъм и корупция на най-високо равнище. Това сподели водачът на Политическа партия АБВ Румен Петков по време на представянето на претендентите си за народни представители в 23, 24 и 25 МИР в София, съобщи организация „ Фокус “.

„ Това, което се случва, минава границите на парадокса. Предполагам, че повече са гледали утринните излъчвания. Навсякъде един зоологически възторг, труднообясним отвън рамките на 4-и километър за това, че са пристигнали 50 000 ваксини. Не знам дали разбираме защо нравствено безличие става дума в тази ситуация. Да се изтъпаниш и да занимаваш цяла България, че са пристигнали 50 000 ваксини. Тази скица с имунизациите е медицински фашизъм и корупция на най-високо равнище, Фон дер Лайен – точка “, добави той.

Според Румен Петков българското държавно управление би трябвало неотложно да заведе каузи против фирмите, които забавят доставките на ваксини.

„ Аз няма да се имунизирам. Обяснявал съм доста пъти за какво, само че против тези, които взеха нашите пари, на мизерстващия български народ и не ни доставят имунизациите. Фон дер Лайен би трябвало да бъде обект на следствие, отстранена от служба, с цел да не го попречва, тъй като тя контракти тези ваксини “, добави водачът на Политическа партия АБВ.

Румен Петков напомни, че държавното управление е поръчало милиони дози от имунизацията на AstraZeneca, като добави, че канцлерът на Германия Ангела Меркел не е поискала да се имунизира с нея, защото ѝ няма доверие.

„ Продължавам да настоявам: Русия е подготвена да ни даде опцията да произвеждаме от съветската ваксина, тъй като имаме една от най-подготвените професионални групи в европейски и международен мащаб, която буди почит на всички места по света и имаме държавното дружество „ БулБио “, което не се нуждае от показване “, уточни той.

Петков запита за какво в Европа не се признават съветската, китайската и индийската ваксина против ковид. И отговори на този въпрос – тъй като те не дават рушвети.

„ Ако ние не разберем, че това незаконно отношение към нашето здраве би трябвало да има институционален отпор, значи нищо не разбираме. И по тази причина желаеме от българските жители доверието за естествен живот в работеща страна. Не свалим ли маските в директния и преносния смисъл на думата, нищо положително не ни чака “, уточни водачът на АБВ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР