Тази седмица ви питаме какви са тайните ви домашни методи

...
Тази седмица ви питаме какви са тайните ви домашни методи
Коментари Харесай

ИГРА: Какви са тайните ви домашни методи за укрепване на имунитета?

Тази седмица ви питаме какви са тайните ви домашни способи за подсилване на имунната система. Един от коментиралите читатели ще завоюва книгата " Витамини за душата ".

 

Всеки има секрети домашни предписания за подсилване на имунната система, които ползва с идването на зимата. Понякога това е композиция от витамини и хранителни довавки, различен път е специфичен тип чай или пък някоя запарка от растения и плодове, която да ускори защитните функционалности на организма ви. 

 

 

Сред най-популярнит витамини за укрепване на имунитета са витамин С и витамин Д3. Те са тъкмо това, от което се нуждае тялото ви в студените месеци, когато липсва задоволително слънчева светлина и позитивни страсти. Точно тогава идват на помощ витамин С и витамин Д3, които ви обезпечават положителни защитни сили против вируси, положително въодушевление и мощна отбрана против меланхолия. 

 

 Добави изложение

 

Мнозина прибягват до билков чай от мента, мащерка, кантарион, бял равнец, шипка и други типично български билки, които потвърдено правят чудеса, когато става въпрос за имунитета. 

 

 

 Добави изложение

 

А трети просто вземат решение, че най-хубавият метод да засилите защитните сили на организма си е като измененията питателните си привички и вкарате повече плодове, изключително цитруси и ябълки, и зеленчуци като цвекло, моркови, кейл, лук и чесън, които са мощни естествени антибиотици. 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР