Тази седмица ви питаме бихте ли сменили удобството на дома

...
Тази седмица ви питаме бихте ли сменили удобството на дома
Коментари Харесай

ИГРА: Бихте ли сменили удобството на дома с палатка?

Тази седмица ви питаме бихте ли сменили удобството на дома с палатка. Един от коментиралите читатели ще завоюва книгата " Португалия - загадъчна и пъстра ".

 

Има хора, които в никакъв случай не биха сменили удобствата на хотела с разновидността да са на бунгало, камо ли палатка. А има и хора, за които палатката е като втори дом и даже я намират за доста по-удобна, в сравнение с да бъдат на хотел. Всъщност, дотолкоз добре са оборудвани за къмпинг, че могат напълно умерено да прекарат 1-2 седмици някъде измежду природата с спонтанна кухня, дневна, баня и всички тези улеснения, които имате вкъщи.

 

Хубавото на палаткуването е, че можете да го практикувате съвсем на всички места и във всеки един миг, в който ви хрумне. Без резервации, без възнаграждение за нощувки и без часове за настаняване и овакантяване. 

 

 Добави изложение

 

А и в днешно време към този момент има толкоз улеснения за къмпинг, че палаткуването даже може да ви се стори по-луксозно и от доста хотели.

 

 

Ако имате една огромна палатка, с две спални пространства, антре и заслон, под който да разположите сгъваеми столове и маса, а също и комфортни надуваеми матраци и топли спални чували, вероятно палаткуването много ще ви се услади. 

 

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР