Тази седмица топ коафьор, кулинар, репортери и музикален изпълнител се

...
Тази седмица топ коафьор, кулинар, репортери и музикален изпълнител се
Коментари Харесай

Луна: Храната за мен е ритуал, а не необходимост

Тази седмица топ фризьор, кулинар, кореспонденти и музикален реализатор се състезаваха за почетния плакет в предаването "Черешката на тортата ".

Дани Петканов, Ивайло Колев, Луна, Мариела Нордел и Десислава Павлова демонстрираха умения в кухнята и с вечерите си придвижиха гостите на разнообразни места по света като Италия, Мексико, Ню Йорк и Дания.

В последната вечер от седмицата като хазаин се прояви певицата Луна.

Тя сподели дома си, само че посрещна останалите участници в ситуацията на обичаното си заведение. Изпълнителката бе селектирала обичайни български предястия, богати маслени деликатеси и цели три съществени ястия. Нищо от това обаче не бе приготвено от нея.

Кой готви на Луна, какво ѝ се получава най-добре в кухнята и по какъв начин се храни, с цел да поддържа фигурата си, разберете от изявлението с нея за Vesti.bg.

- Без кои подправки не можете в кухнята?

- Подправката "шарена сол " ми е обичана, както и на всички българи! Когато пътувам отвън България моите другари ме молят да им занеса, изключително в Австралия, където е доста мъчно посредством разнообразни комбинации да получат същия усет!

- За кого беше първата вечеря, която приготвихте сама?

- За премиера Борисов в паметното занимателно шоу Биг Брадър! Направих му баница! Това беше и положително обръщение към нашите кулинарни обичаи!

- Кое е ястието, което Ви се получава най-добре?

- Както към този момент споделих баница. Не ми се постанова и не мога да сготвям, само че постоянно бих дала оценка, в случай че се постанова, за някое ядене, приготвено от хора, за които това е наслаждение и занимание! Храната за мен е обред, а не нужда! Спазвам непрестанно режим на хранене, с цел да подкрепям фигурата си! 50 кг. съм! Визията на физическото тяло е от изключителна значимост за мен! Защото както аз се грижа за него, по този начин и то за мен! Замислете се върху думите ми...

- Готвите, тъй като...?

- Не сготвям, тъй като има кой да го прави! Радвам се всяко едно добре приготвено и поднесено ядене! Не употребявам нищо, което не ми подхожда!

- Каква е рецептата за най-бързата и вкусна закуска?

- Радостта от живота! Това е рецептата за всичко хубаво, което желаеме да ни се случи!

- Храната, която обожавате, само че не си позволявате постоянно е....

- Храната, която боготворя се назовава "духовна "! На физическо равнище заобикалям месо, самун, десерти и така нататък, само че мед употребявам всекидневно, риба, салати, варива, семена и употребявам доста вода и фрешове!

- При кой от участниците в "Черешката на тортата " Ви хареса най-вече?

- Не ми хареса при нито един участник! Нито храната, нито гостоприемството и по тази причина си носех плодове, солети и други елементарно приносими разядки! Но в действителност предаването по-скоро е занимателно и за мен е значимо феновете да се забавляват и да разграничават класата на хората, които участват, с цел да припознаят личните си дефицити и да се заемат със тях! Защото моята роля на актьор е приспособена към ефира и потребностите на фена!

- Какво най-често готвите на обичания човек до Вас?

- Любимият човек до мен се грижи за мен, а не аз за него, което удостоверява, че българският мъж си тежи на мястото и почита българската жена! В моя персонален живот е по този начин и аз съм доказателство! Единствено скърбя, че това не може да стане обществено притежание, с цел да си вземат записка доста хора и да подобрят както себе си, по този начин и взаимоотношения си с хората! Но това е ситуацията! Аз съм Луна и същността си не разгадавам за щяло и нещяло! Защото "На небето има доста звезди, само че ЛУНА е единствено една "!

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР