Тази седмица ще наблюдаваме общо пет турнира от ATP и

...
Тази седмица ще наблюдаваме общо пет турнира от ATP и
Коментари Харесай

Начало на нови пет турнира: Коментирайте днешните мачове


Тази седмица ще следим общо пет шампионата от ATP и WTA, в които ще се изявят някои от най-големите звезди на международния тенис. ATP 500 конкуренцията в Рио стартира в 21:30 ч. с мача сред Пабло Куевас и Пабло Андухар, а в среднощ ще забележим напълно испански конфликт сред седмия в схемата Карлос Алкарас и Жауме Мунар.

Пълната стратегия за шампионата в Рио можете да видите ТУК

Междувременно втората сложена Барбора Крейчикова ще открие WTA 500 шампионата в Дубай с мач против Каролин Гарсия, а в последните два мача от програмата на централния корт ще забележим две шампионки от Големия шлем – Симона Халеп и Петра Квитова, чийто съпернички ще бъдат надлежно Алисън Риск и Камила Джорджи.

Пълната стратегия за шампионата в Дубай можете да видите ТУК

Тази седмица ще се състоят и три ATP 250 шампионата. В Доха поставеният под №6 Карен Хачанов ще се изправи против Макензи Макдоналд, а петият в схемата Даниел Еванс започва с мач против Егор Герасимов.

Пълната стратегия за шампионата в Доха можете да видите ТУК

Най-интересният дуел от днешната стратегия на шампионата в Марсилия ще бъде този сред представителя на домакините Ришар Гаске и Микаел Имер.

Пълната стратегия за шампионата в Марсилия можете да видите ТУК

Тази седмица ще следим с максимален интерес шампионата в Делрей Бийч, в който ще взе участие Григор Димитров. В третият мач от днешната стратегия поставеният под №8 Максим Креси ще се изправи против Джон Милман, а малко по-късно на корта ще излязат Кевин Андерсън и Стив Джонсън.

Пълната стратегия за шампионата в Делрей Бийч можете да видите ТУК

Новата седмица ще стартира с мач на един от водещите български тенисисти. Димитър Кузманов стартира присъединяване си на Чалънджър шампионата в Бенгалуру, а негов конкурент ще бъде 157-мият в ранглистата Юго Грение.

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР