Тази седмица се навършват 16 години от смъртта Жоро Илиев.

...
Тази седмица се навършват 16 години от смъртта Жоро Илиев.
Коментари Харесай

Бащата на Илия Павлов: Жоро Илиев не беше почтен, завлече ме с пари!

Тази седмица се навършват 16 години от гибелта Жоро Илиев. Колкото повече минава времето, толкоз повече стават митовете за ръководителя на ВИС.

Малцина са тези, които познават Главния още от годините когато е единствено нахакано борче от спортното учебно заведение „ Олимпийски очаквания “ в София. Един от тях е Павел Найденов, татко на Илия Павлов. Илийчо, както татко му го назовава и до ден сегашен, също е застигнат от насилствена гибел. Убит е от снайперист на 7 март 2002 година пред офиса на компанията си Мултигруп. Общо сред Георги, брат му Васил и Илия Павлов е, че тримата като дребни упражняват битка и учат в „ Олимпийски очаквания “.

„ Георги Илиев беше комплициран човек. Брат му Васил беше по-интелигентен и можеше да стигне по-далеч в бизнеса. Жоро преди време ме завлече ни 2000 лева, които не че са огромни пари, просто не постъпи правилно. Ставаше дума за договорка по наемането на едно заведение. Аз му спомагах, сделката беше той да заплати въпросните  2000 лева Така и не го направи. После сме се виждали и съм го питал: Хайде, какво става с парите, по кое време ще ги оправиш? А той се смее, обръща към неговите телохранители и сподели: Момчето оправете тези два бона на бай Павел. Така си остана тази история, само че през днешния ден я описвам през смях, толкоз години минаха. Ако Георги бе поживял повече време и беше минал в една по-зряла възраст можеше и да се промени. Да помъдрее. Но ориста му реши друго. Виж Маджо, който също е учил в „ Олимпийски очаквания “, е напълно друг. От дребен си беше непретенциозен и добре учтив. Сега не се срещам постоянно с него, само че когато се забележим, си приказваме съумя да се развие доста добре като бизнесмен и се веселя за него ", споделя Павел Найденов пред „ България Днес “.

Самият Павел Найденов също продължава да има бизнес макар че към този момент е на 84 години и ориста не му икономисва жестоки удари. Дъщеря му Славка също загуби живота си от насилствена гибел. Убита е дружно със сина си Пол в Съединени американски щати на 3 февруари 2010 година.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР