Тази седмица по кината излезе един филм, който говори на

...
Тази седмица по кината излезе един филм, който говори на
Коментари Харесай

Цвети Стоянова проговори за загубите и цената да си известен

Тази седмица по кината излезе един филм, който приказва на младите - какви би трябвало да са, с цел да останат щастливи в този забързан свят на изкривени фантазии за бърза популярност. Новият филм на Мариан Вълев „ Чалга “ слага доста въпроси.

Световната шампионка по художествена гимнастика Цветелина Стоянова, предходна и през върха на успехите и през големи тествания, прави роля, която убеждавам ви ще запомните.

„ Чалга културата е метод на живот, метод на мислене. Естествено това не е единствено в България, то идва в международен мащаб – от най-високите позиции ни се демонстрират неща, които няма по какъв начин да не харесаме, тъй като единствено това ни се демонстрира. Почти нямаме опция “, съобщи Цвети Стоянова в студиото на „ 120 минути “.

По думите ѝ най-тъжното е, че хората не си дават сметка каква е цената, която трябваш да платиш, с цел да бъдеш прочут, без значение с какво се занимаваш.

„ Повечето хора желаят да станат известни, изключително в този момент, когато Интернет е толкоз наличен. Можеш за един ден да изгрееш. Много по-важно е с какво изгряваш, какво ще оставиш след себе си. То да е гений “, сподели Цвети Стоянова.

„ Героинята ми (б.р. в " Чалга " ) е нещо, което доста обезверено липсва във времената, в които живеем. Липсват такива хора, които да поемат крачка към смяната. В едно само нещо си приличаме с героинята ми и това е, че не харесваме подобен вид девойки (б.р. търсещи бърза слава) “, добави тя.

Тя добави, че е решила да взе участие в „ Чалга “ не с упоритости да става актриса, а с една идея, която счита напълно скоро да осъществя – „ обвързвана да оказва помощ на хора в тежки обстановки да не подхващат най-лошото “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР