Тази седмица Jaguar Land Rover и BMW Group официално потвърдиха,

...
Тази седмица Jaguar Land Rover и BMW Group официално потвърдиха,
Коментари Харесай

JAGUAR LAND ROVER обединява сили с BMW GROUP

Тази седмица Jaguar Land Rover и BMW Group публично потвърдиха, че съюзяват напъните си в създаването на последващо потомство EDUs (Electric Driving Units) - електрически задвижващи коли. Това партньорство ще развие в допълнение технологиите за електрифициране на колите, което е част от прехода на автомобилната промишленост към самостоятелни, свързани, електрически и споделени коли (ACES).

Стратегическото съдействие се основава на база забележителните познания и опит в електрификацията на двете компании. Jaguar Land Rover направи исторически триумф с представянето на първите по рода си новаторски технологии в първия в света премиум електрически SUV – Jaguar -PACE, който в следствие стана Световен и Европейски автомобил за 2019 година BMW Group, въпреки това, ще допринесат с богатия си опит в създаването и производството на няколко генерации електрически коли с логото i3, който излезе на пазара през 2013 година

Ник Роджърс, Главен инженер на Jaguar Land Rover, означи: „ Преходът към ACES съставлява най-голямата софтуерна смяна в автомобилната промишленост за едно потомство. Темпото на смяна и ползата на потребителите към електрифицираните транспортни средства набира същинска известност и е значимо цялата промишленост да работи дружно, с цел да подобрим технологиите, нужни за постигането на това вълнуващо бъдеще. Доказали сме, че можем да изградим емблематични електрически коли, само че в този момент би трябвало да разтеглим мрежата от технологии, с цел да подкрепим идващото потомство артикули на Jaguar и Land Rover. От полемиките ни с BMW Group стана ясно, че имаме препокриващи се условия за EDUs, което основава взаимно преференциално съдействие. "

Екип от специалисти на Jaguar Land Rover и BMW Group ще създават електрическите системи един до друг, с цел да запазят неповторимия дух на марките и да дават характерните характерности за съответната гама артикули. Електрическите коли ще се създават от всеки сътрудник в личните им фабрики.

За Jaguar Land Rover това ще бъде в Wolverhampton Engine Manufacturing Center (EMC), който беше доказан за дом на световното произвеждане на електрически задвижвани коли през януари тази година. Заводът, в който работят 1600 души, е център на производството на задвижващи системи и предлага цялостна еластичност сред чистите бензинови и дизелови мотори на Ingenium и електрическите мотори. EMC ще бъде допълнен от неотдавна оповестения център за сглобяване на акумулатори в Hams Hall, покрай Бирмингам, който доставя електрически задвижващи системи до международните автомобилни фабрики на Jaguar Land Rover.





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР