Тази събота пред Деси Банова-Плевнелиева в Тук и сега застана

...
Тази събота пред Деси Банова-Плевнелиева в Тук и сега застана
Коментари Харесай

Мак Маринов откровено за най-голямата загуба в живота си и актьорството като спасение

Тази събота пред Деси Банова-Плевнелиева в " Тук и в този момент " застана една от звездите от сериала „ Алея на славата “ – надареният артист Мак Маринов.

За изявлението Мак кани екипа на предаването в „ Малък градски спектакъл зад канала “. Това е сцената, на която се изявява от 6 години и разказва като собствен втори дом.

 Мак Маринов фрагменти NOVA

Актьорът приказва откровено за загубата на татко си и признава, че това е нещо, което не може да се превъзмогне. „ Баща ми беше най-близкият ми човек на света “, изясни той.

Наскоро в Театър 199 Мак взе участие в постановката „ Блажени са блажените “, която посвещава точно на татко си.

„ Това е театрална акомодация по един негов превод на разказ на [френската писателка, бел.ред.] Ясмина Реза. Това е зрелище, отдадено на татко ми, тъй като използвахме този превод и някак си искахме по този метод той да продължи да живее с нас “, изяснява Мак.



„ Блажени са блажените “ е проучване на щастието и на нещастието, които се преплитат комично, неуместно и прочувствено надълбоко в корените на взаимоотношенията сред мъжа и дамата. На сцената на Театър 199 до Мак застават и актьорите Светлана Янчева, Жорета Николова, Свежен Младенов и Христо Гърбов.

 мак маринов NOVA

Въпреки че ролята му на Милен в сериала на NOVA “Алея на славата ” му донесе изключителна известност и самопризнание от страна на феновете, Мак непретенциозно изяснява: „ Никога не е несъмнено по кое време може да се наречеш артист. За мен има още доста да ходя по този път, с цел да мога без терзание да кажа, че съм артист. “

Кога актьорството става избавление от „ летаргията “ в живота, кои са сложните моменти в работата на актьора и какво можем да чакаме от Мак Маринов след „ Алея на славата “ – разберете във видеото горе.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР