Тази събота и неделя на пистата в Серес, Гърция ще

...
Тази събота и неделя на пистата в Серес, Гърция ще
Коментари Харесай

Мартин Чой тръгва за Серес с амбицията за двойна победа на BMU Европейския шампионат по мотоциклетизъм

Тази събота и неделя на пистата в Серес, Гърция ще се проведат следващите кръгове от календара за 2022 година на BMU Европейския шампионат по мотоциклетизъм.

Най-бързият ни водач Мартин Чой (ЕКО БМВ Министерски съвет 77 рейсинг тийм) ще вземе присъединяване в двете надпревари в клас SuperBuke 1000 сс. Българинът е подготвен за идните стартове и в късния следобед отпътува за гръцката писта дружно с екипа си. Чой ще кара в мощната конкуренция на водачи от няколко страни, които също ще дадат максимума от опциите си, с цел да стигнат до подиума за награждаване.Очертават се  доста забавни и оспорвани по стратегия 16 спортни обиколки през уикенда в клас SuperBike. Имайки поради и близостта на Серес до България сигурно и много наши сънародници ще има в зоните за аудитория, които да следят конкуренциите онлайн.

„ Любима писта, която познавам чудесно и десетки пъти съм карал на нея. Това, че получих тежката контузия на ръката преди два месеца навръх Серес е част от нашия спорт и към този момент е зад тила ми. Успях да се възстановя от тежкото 24-и часово съревнование в Белгия и потеглям за Гърция с мисълта, както постоянно, за успеха. Знам, че няма да е леко и всеки в нашия клас ще излезе да кара на върха на силите си, само че по този начин е било постоянно, изключително в този шампионат. Към екипа ми ще се причисли и професионален рехабилитатор, тъй като не преставам с процедурите към оперираното място, само че се усещам добре и изцяло подготвен за идните надпревари. Прогнозите са за дъждовно време в събота и слънчево в неделя, само че сме готови за всевъзможни изненади на атмосферните условия “, сподели Мартин Чой.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР