Тази събота и неделя (11 и 12 юни) в спортна

...
Тази събота и неделя (11 и 12 юни) в спортна
Коментари Харесай

Голям турнир по таекуондо ще се проведе през уикенда в София

Тази събота и неделя (11 и 12 юни) в спортна зала „ София “ в столицата ще се организира шампионат по таекуондо Sofia Open 2022.

Турнирът е част от спортния календар на Българската федерация по таекуондо ITF и на Европейската федерация по таекуондо ITF, имайки статут на интернационален шампионат клас А. Участие ще вземат тимове от към 50 клуба от България и околните страни, с над 400 участници.

Предвижда се в конкуренцията да се включат елитни състезатели, носители на европейски и международни трофеи от над 30 клуба, членове на федерацията от цялата страна - София, Благоевград, Перник, Пловдив, Панагюрище, Севлиево, Ботевград, Габрово, Асеновград, Стара Загора, Плевен, Варна и други

Участие ще има от чужбина в лицето на таекуондисти от Чехия, Гърция, Сърбия, Македония, Словени, Босна и Херцеговина, Румъния, и Хърватия.

Програмата на шампионата стартира в петък с регистрацията на състезателите. В събота от 09:00 часа стартират срещите, а в 15:30 е формалното разкриване. В неделя от сутринта не престават конкуренциите в другите възрастови групи и категории.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР