Тази събота (27 март 2021 г.), в Международния ден на

...
Тази събота (27 март 2021 г.), в Международния ден на
Коментари Харесай

Кръстьо Лафазанов и Васил Найденов гостуват този уикенд в „БНТ на 60“

Тази събота (27 март 2021 г.), в Международния ден на театъра, в предаването „ Българска национална телевизия на 60 " с водещ Драгомир Драганов посетител ще бъде обичаният комедиант Кръстьо Лафазанов. Заедно с него, в 60 минути ще си напомни както най-големите му театрални функции, по този начин и неразказвани до в този момент истории зад кулисите на именити излъчвания като „ Улицата " и „ Събота късен следобяд ".

В неделя пък (28 март 2021 г.) „ Българска национална телевизия на 60 " „ продължава " с, трансформиралата се в обичана на феновете графа „ С песните на... ". В нея всяка последна неделя от месеца се разравяме надълбоко в Златния списък на Българска национална телевизия, с цел да си напомним едни от най-знаковите осъществявания на властелините на българската сцена. Тази неделя Драгомир Драганов ще посвети цялостен един час, с цел да се потопи дружно със феновете в творчеството на живата легенда - Васил Найденов.

Гледайте „ Българска национална телевизия на 60 " всяка събота и неделя от 19:00 часа по Българска национална телевизия 1.




За предаването:

Във всяко предаване „ Българска национална телевизия на 60 " водещият Драгомир Драганов беседва в Студио 4 на Българска национална телевизия с един или двама посетители - известни и обичани от феновете персони от разнообразни сфери на публичния живот и разнообразни генерации - музиканти, артисти, режисьори, спортисти, общественици и други, които ще споделят със феновете своите усещания, мемоари, оферти и пожелания към Българска национална телевизия.

Основата на всяко предаване, върху която се разполагат забавни, занимателни и завладяващи мемоари на интервюираните, е Златният фонд на Българска национална телевизия, в който са документирани незабравими моменти от културния и публичен живот в България от 60 години насам - празнични, музикални и театрални стратегии, спортни достижения, детски излъчвания, исторически събития и други

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР