Тази събота (18 юни), в 21:00 ч., в шоуто „Събота

...
Тази събота (18 юни), в 21:00 ч., в шоуто „Събота
Коментари Харесай

Кали и Китодар Тодоров в „Събота вечер с БНТ“

Тази събота (18 юни), в 21:00 ч., в шоуто „ Събота вечер с Българска национална телевизия “ Ники Станоев ще посрещне певицата, която постоянно посочва нещата с същинските им имена - Кали . Тя ще опише за острия завой в музикалната си кариера, като показа новия си план „ Калиграф “. Публиката за пръв път ще чуе онлайн част от нейния първи независим концерт с 12 музиканти, виртуози в разнообразни стилове и свирещи на 9 инструмента. Обичаната певица ще показа какво е нейното ентусиазъм и по какъв начин дефинира новия си жанр. Също по този начин ще разкрие кои са 12-те песни, на които е направила нов аранжимент в джаз звучене. Вечерното шоу на Българска национална телевизия ще придвижи феновете в огнената страст на концерта „ Калиграф “ с осъществяване онлайн от Кали и нейния „ БМХ бенд “.

В „ Събота вечер с Българска национална телевизия “ гостува и артистът с общоизвестно възприятие за самоирония, режисьор и геймър Китодар Тодоров . Той ще опише забавни истории за нелепи обстановки, в които му се е налагало да импровизира по време на снимачната площадка. Комедийният артист ще разкрие дали сюжетът за „ Жълт олеандър “ е написан особено за него и по какъв начин се е чувствал в първата си основна роля в него.

Музикалната сцена на предаването „ Събота вечер с Българска национална телевизия “ ще бъде огряна от поп-рок явлението в новата българска музика K.LINA . Тя ще разкрие повече детайлности за певческия лагер, който е посетила в Лондон и каква креативна стратегия е възнамерявала за лятото.

Гледайте „ Събота вечер с Българска национална телевизия “ всяка събота от 21:00 ч. по Българска национална телевизия 1 с водещ Ники Станоев !
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР