Тази събота (16 септември) от 17:00 ч. по bTV токшоуто

...
Тази събота (16 септември) от 17:00 ч. по bTV токшоуто
Коментари Харесай

Иво Аръков напуска bTV

Тази събота (16 септември) от 17:00 ч. по bTV токшоуто " Животът по автентичен случай “ още веднъж ще отвори вратите към персоналния свят на обичани известни персони и ще разкрие невероятните човешки истории на елементарните хора.

И през новия сезон любимката на публиката – актрисата Александра Сърчаджиева – ще посреща звезди от музикалния, артистичния, спортния и публичния живот на България, които ще споделят най-личните си страсти и най-драматични моменти, ще позволяват камерите в тайните кътчета на домовете си, ще срещат феновете с най-близките си и няма да скрият нищо от професионалния си живот.

Смразяващите персонални истории, разказани персонално от тях, ще продължат да потвърждават, че и най-бляскавите звезди имат своите слаби моменти и житейски падове. Първи посетител на Александра Сърчаджиева тази събота е боксьорът Тервел Пулев, който ще бъде прям за ударите на кръга и в живота.

Всяка събота феновете на красивото и естетичното ще се потапят в магията на рубриката " Моето ново Аз “. В нея продуцентът на продукцията – Радост Драганова – още веднъж ще показва на феновете елементарни хора с невероятни ориси. Освен приятелско рамо, разтуха и схващане, тези хора се нуждаят и от физическа промяна, която да им даде убеденост и сили да продължат живота си напред. От добити белези и контузии до вродени недостатъци – всички те ще бъдат майсторски заличавани от огромния екип от експерти във всички области на естетичната и денталната медицина.

" Това е сегмент от предаването, с който съм доста персонално обвързвана, тъй като наблюдавам историите на доста хора – има хиляди записали се. В множеството случаи това са хора, които са паднали, само че са съумели да се изправят, да превъзмогнат най-трудното и да продължат напред “, показа Радост Драганова в студиото на " Преди обед “.

Най-новото лице на " Животът по автентичен случай “ е обичаният артист на младото потомство Филип Буков. Тази събота той ще " поеме щафетата “ от друго емблематично лице на bTV – Иво Аръков, с цел да застане отпред на паметната графа " Топ 10 “ – ранглиста за известни хора и събития, подредени по принос и известност във всевъзможни категории. В новия сезон Филип Буков ще бъде индивидът, който ще показва десетте места с нетрадиционен взор към света на известните, а в първия брой феновете ще схванат кои са " 10-те най-горещи VIP случки на лятото “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР