Тази събота (14 октомври) от 17:00 ч. по bTV в

...
Тази събота (14 октомври) от 17:00 ч. по bTV в
Коментари Харесай

Илиана Раева издава най-големите си тайни в живота

Тази събота (14 октомври) от 17:00 ч. по bTV в студиото на " Животът по автентичен случай “ на посетители на Александра Сърчаджиева идва примата на художествената гимнастика Илиана Раева. Желязната дама на българския спорт няма да скрие най-трудните за признание моменти от богатата си кариера и осъществявания със събития живот. Как се опазва семейство и обич след толкоз години на динамични връзки, ще разберем от самата нея в един прям и доста същински диалог.

В рубриката " Моето ново Аз “ Радост Драганова ще ни запознае с Любка – дама, която цели три пъти се е сблъсквала с диагнозата " рак “ и три пъти е водила същинска война с подлата болест, взела доста от силите ѝ, само че не и желанието ѝ да живее за себе си и своите близки. Окуражена от щерка си, началната учителка от Пазарджик се обръща към експертите от клиниките за нов образ и ново самочувствие.

Водещият на рубриката за достижения от всевъзможен тип " Топ 10 “ – Филип Буков – и тази седмица е подготвил извънредно любопитна ранглиста. В събота ще забележим невероятните промени, през които са минали 10 български супер звезди – по какъв начин са изглеждали те преди и какви са през днешния ден, ще разберем от 17:00 ч. единствено по bTV!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР