Тази рецепта е подходяща за всички, на които месенето не

...
Тази рецепта е подходяща за всички, на които месенето не
Коментари Харесай

Бързи и лесни мини кифлички със сирене и кашкавал

Тази рецепта е подобаваща за всички, на които месенето не им се получава. Масленото тесто за кифличките е толкоз елементарно, че няма метод да не го извършите. Освен това, всички вкъщи ще се влюбят в тези вкусни мини кифлички. Рецептата е извънредно лесна за извършване. 
Необходими артикули:
1 чаша настъргано на едро ренде сирене
1 часа настърган на едро ренде кашкавал
1 малко пакетче (125 грама) масло 
1 чаша кисело мляко, което авансово смесваме с половин ч.л. сода
3 чаши брашно
1 бакпулвер
 Пухкавите бързи кифлички на баба Пухкавите бързи кифлички на баба
Днес ви предлагаме рецепта от бележниците на баба за подготвяне на бързи кифлички. Това са продуктите, които са ви нужни: 3 чаени...
Начин на подготвяне:
Смесваме всички гореизброени артикули в подобаваща купа и месим до момента в който се получи тесто. Важно е да се меси единствено едвам се смесят съставките, не повече.
Покриваме масленото тесто с забрадка и прибираме с хладилника за час.
Можете да омесите тестото вечерта, а на сутринта единствено да оформите кифличките и да ги опечете.
Вадим тестото от хладилника и преместваме върху набрашнена повърхнина. С помощта на нож разделяме на 6 елементи. Всяка част разточваме на кръг и режем на 8 равни триъгълника.
 Козуначените кифлички, които се трансфораха в ХИТ предишния Великден Козуначените кифлички, които се трансфораха в ХИТ предишния Великден
Великден наближава, а с това се ускоряват и приготовленията за един от най-светлите празници. Обикновено на този ден подготвяме дузина к...
Навиваме ги на кифлички и ги подреждаме в тава, покрита с хартия за печене, тъй като това улеснява много измиването на тавата по-късно. Но в случай че не употребявате или нямате сега, просто намажете тавата с малко олио и поръсрте от горната страна с щипка брашно.
Самите кифлички не се намазват с нищо и се поставят в авансово загрята фурна на 200 градуса. Но в случай че въпреки всичко решите, вървят отлично на усет поръсени със сусам.
Пекат се към 20 минути, до прелестен тен.
Да ви е сладко!
 

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР