Тази пролет Нова тв ще изненада зрителите си с цели

...
Тази пролет Нова тв ще изненада зрителите си с цели
Коментари Харесай

Ники Дойнов става жури в Като две капки вода“

Тази пролет Нова тв ще изненада феновете си с цели два сезона на „ Като две капки вода “. Шоуто ще започва с благотворителен мини сезон на 12, 13 и 14 февруари от  20:00 часа. Специалното издание „ Като две капки вода за всяко дете “ се осъществя взаимно с УНИЦЕФ България и има за цел да поддържа три дела, свързани с децата в страната. Веднага след него Нова тв ще даде старт и на обичайния сезон на предаването, с който феновете се забавляват всяка пролет в последното десетилетие.

Водещите на мини сезона „ Като две капки вода за всяко дете “ ще бъдат трима. Любимите Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро ще бъдат в компанията на емблематичната водеща на Новините на Нова тв Ани Салич. В благотворителния сезон присъединяване ще вземат осем известни персони, които ще бъдат в дуети с осем надарени деца. Участниците във всеки дует ще влязат в облика на друга звезда. Ненчо Балабанов, Калин Врачански, Тити Папазов, Краси Радков, Маги Джанаварова, Люси Дяковска, ДесиСлава и Вики Терзийска ще се качат на сцената, подготвени за нови преобразявания, дружно с дребните си сътрудници. На масата на журито ще седнат продуцентът Магърдич Халваджиян, водещият на Новините на Нова Николай Дойнов, ръководителят на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева и световноизвестният цигулар Веско Ешкенази.



На 12, 13 и 14 февруари (неделя, понеделник и вторник) от 20:00 часа във всяко от трите излъчвания феновете ще имат опцията да поддържат три разнообразни дела на УНИЦЕФ България като гласоподават със sms за своя обичан дует. Първият лайв ще е под надпис „ Закрила за всяко дете “ и ще обърне съществено внимание на тематиката за прочувственото и физическото принуждение над децата. Със средствата от sms гласовете на феновете от първата вечер УНИЦЕФ ще поддържа непосредствено 300 деца и 250 родители в  трите детски центъра „ Зона ЗаКрила “ и ще работи по предварителна защита на насилието с още 1800 деца в България.

В понеделник (13 февруари) идеята ще бъде посветена  на децата, които не могат да приказват, с цел да получат късмет да поддържат връзка и да учат. Каузата „ Глас за всяко дете “ има за цел да събере нужните средства, с които УНИЦЕФ ще поддържа непосредствено още 500 деца в България, в това число като им обезпечи и персонални средства за връзка, ще бъдат подготвени още 1,500 учители, експерти и родители от цялата страна да употребяват средствата за спомагателна различна връзка като безплатното приложение C-board.

Във финалната вечер на „ Като две капки вода за всички деца “ на 14 февруари идеята ще бъде ориентирана към най-малките и ще носи името „ Най-добър старт за всяко дете “. Целта е да бъде обърнато внимание с изключение на на физическото здраве и на социално-емоционалното и познавателното развиване на дребното дете, тъй като колкото по-рано бъдат открити усложненията в развиването на детето, толкоз по-голям късмет има то да ги преодолее. Затова УНИЦЕФ България ще работи дружно с държавното управление за създаване на национална система за ранна намеса. Със средствата от акцията УНИЦЕФ ще поддържа 1500 фамилии в страната и ще образова 150 експерти.

Веднага след благотворителните концерти ще започва и обичайният сезон на „ Като две капки вода “. В него ще се включат още осем смели звезди и един дует, които ще се борят за купата на най-хубавия подражател в България. Водещи на шоуто още веднъж ще бъдат Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро, а кои ще бъдат участниците и кой ще дава оценките, феновете на NOVA ще схванат незабавно след благотворителния мини сезон.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР