Тази пролет Mercusys пусна на българския пазар нов флагман рутер

...
Тази пролет Mercusys пусна на българския пазар нов флагман рутер
Коментари Харесай

Mercusys MR70X – най-достъпният Wi-Fi 6 рутер на пазара

Тази пролет Mercusys пусна на българския пазар нов флагман рутер MR70X . Това е първият модел на Mercusys с технология Wi-Fi 6 от последващо потомство. Тя разрешава със скорости до 1,8 Gbps, 4 пъти повече съгласуваност и специфични разширени функционалности на налична цена.  Устройството ни заинтригува много, а при започване на месеца попадна и за ревю при нас. Споделяме в вас усещанията си. Поддръжката на новата WiFi 6 е доста значима, тъй като я ще обезпечи по-добра продуктивност от безжичните AC рутери в сходен ценови диапазон. Особено в случай че употребявате смарт телефон, поддържащ WiFi 6, потреблението на рутер WiFi 6 ще ви обезпечи доста по-добра продуктивност.

Mercusys MR70X също е заслужен ъпгрейд на рутерите, предоставени от доставчика на услуги, който ползвате. Той ще обезпечи по-силно WiFi покритие и по-стабилна WiFi връзка, което ще се възползва и от по-старите WiFi устройства.
Кутия
Mercusys MR70X идва при нас в много стилна и добре опакована картонена кутия. В нея с изключение на самия той могат да се намерят не малко книжки с с детайлности за рутера, детайлности за конфигурация и спецификации в профил. MR70X е добре предпазен от картонена рамка, аксесоарите са проведени в отделения, с цел да се предотврати щета. Вътре в кутията е могат да се намерят захранващ адаптер, Ethernet кабел, управление за бързо инсталиране и управление за премахване на нередовност.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР