Тази поява се случи точно един ден след като Кейт

...
Тази поява се случи точно един ден след като Кейт
Коментари Харесай

46-г Кейт Бекинсейл се пусна по мини бикини, за да опровергае грозна мълва СНИМКИ 18+

Тази поява се случи тъкмо един ден откакто Кейт отговори внезапно на един от интернет троловете в своя Instagram, който бе написал, че актрисата е навлязла в рецесията на междинната възраст, осведоми "Дейли Мейл ". Той е направил сходен извод заради обстоятелството, че актрисата е почнала да носи все по-изрязани бански костюми и да се среща с млади момчета. Според мнението на потребителя в мрежата по този метод звездата отхвърля личното си остаряване.



Свежите фотоси, обаче, демонстрират, че Кейт Бекинсейл има цялостно право да върви с банските, които харесва. Звездата има необикновено стройна и стегната фигура, на която ще завидят и девойките на 20-годишна възраст.


Кейт Бекинсейл със своя другар Джонатан Волук

Актрисата избира свободна прическа, носи слънчеви очила и употребява най-малко грим. В същото време Кейт въобще не се тормози от коментиращите интернет консуматори, които считат, че тя не се облича съгласно възрастта си.



По-рано името на Кейт Бекинсейл се появи в заглавията на изданията, откакто постави завършек на връзката си с 25-годишния комедиант Пийт Дейвидсън. Пит стартира да се среща с Кейт, когато приключи годежа с поп звездата Ариана Гранде.

Отношенията с Кейт станаха обществени, когато през март 2019 година бяха видяни да се целуват в Ню Йорк. Въпреки това, в този момент Пит е избрал другарка, малко по-подходяща за неговата по възраст и това е 18-годишната Кая Гербер, щерка на моделката Синди Крофорд.

Превод и редакция: БЛИЦ














Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР