„Тази песен дойде чисто спонтанно. Направихме я отдавна, решихме да

...
„Тази песен дойде чисто спонтанно. Направихме я отдавна, решихме да
Коментари Харесай

Рапърът Say P пред ФАКТИ за новата си песен „Един живот“

„ Тази ария пристигна чисто непринудено. Направихме я от дълго време, взехме решение да създадем и клип, по-късно взехме решение в този клип да сме единствено най-близките другари и да покажем нашето всекидневие – по какъв начин спортуваме, излизаме и т.н “.

Така рапърът Say P разказа пред ФАКТИ новия музикален план на триото „ Източен Блок “, който носи името „ Един живот “. Видеото към песента излезе единствено преди часове.

Вокалите в песента са на Say P, K-Husle, Veselambo, познати още като „ Източен Блок “. Инструменталът е на Поляка, а миксът и мастърът на Бате Сашо. Режисьор на видеото е Томи Михайлов.

Say P, или Симеон Петков, описа и къде е снимано видеото – из разнообразни местоположения в София и при Кръста над село Войнеговци.

„ Хората би трябвало да живеят живота си, както им харесва и да са същински “ – по този начин той дефинира посланията на „ Един живот “.

Say P описа и за самото трио „ Източен Блок “, което прави музика към този момент към 5 години. „ Правим музика за спорт, за предишното на България, вършим и песни с хумористична устременост. Правим това, което ни харесва, не се съобразяваме с никого. Музиката ни е нещо като занимание, нямаме за цел да се прехранваме с това, по тази причина си разрешаваме да вършим това, което желаеме “.

Клипът към песента „ Един живот “ на „ Източен Блок “ можете да видите в следното видео:



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР