Тази нощ запалиха личния автомобил на председателя на районния съд

...
Тази нощ запалиха личния автомобил на председателя на районния съд
Коментари Харесай

Ексклузивно в BulNews! Запалиха колата на шефа на районния съд във Враца Васко Ганов /снимки/

Тази нощ възпламениха персоналния автомобил на ръководителя на районния съд Враца Васил Ганов, научи извънредно организация BulNews. Около 3 часа незнаен пироман е залял предната част на БМВ 530 със запалителна течност и е драснал клечката. Пукотът от горящата кола събудил живеещи на първия етаж на блока на ул. „ Стоян Заимов “, които незабавно подали сигнал на тел. 112 за горяща кола.
Пожарната пристигнала бързо, само че все пак половината автомобил е изцяло унищожена. От огъня е потърпевша и паркираната наоколо КИА Рио.
Веднага, след приемането на сигнал, че гори колата на Васко Ганов, полицията е блокирала целия регион. Повече от час прилежащите улици били претърсвани метър по метър, само че на този стадий няма информация дали това е дало резултат.
Васил Ганов е от известните и уважавани магистрати в региона. Да се посегне на него непосредствено значи, че се протяга ръка на страната. Тук не става към този момент дума за почистване на сметки сред обособени лица, а за опит да бъде съборен един от стълбовете на обществото. Затова шефът на полицията Янко Янколов би трябвало да показва своите управителни качества и до 48 часа да разкрие причинителите на палежа. В противоположен случай е по-добре да си върви в София….
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР