Тази нощ САЩ официално би отбой за Украйна! Само България

...
Тази нощ САЩ официално би отбой за Украйна! Само България
Коментари Харесай

Тази нощ САЩ официално би отбой за Украйна!

Тази нощ Съединени американски щати публично би отбой за Украйна!
Само България остана да е застрашена от втурването на Русия в Украйна, само че и тя ще се разсъни, будилникът на глобалистите удари, няма къде да вървят навързаните на верижка пудели.

Декларира се това, което аз от месеци изяснявам – Съединени американски щати и Западът ще водят дипломатически договаряния с Русия по всички въпроси. Разбира се, остава опасността към Русия, че в случай че тя реши да нарушава правата и свободите на други нации, чичко Сам мигновено ще я напляска.

Следва протоколното пробуждане на Европейски Съюз и перифериите на ДД по тематиката. Днес има изказвания в медиите, че никой не нападал в сряда, тъй че умерено. Докъде се докараха! До равнището на Алена!

От всичко протичащото се обаче се следят следните неща.

Има съществено изместване театърът на геополитическите дейности на изток и на юг от Русия, в Далечния Изток и индийско-тихоокеанския регион. На 11 февруари Белият дом разгласява новият формат на антикитайската си теория. Започва действителната фаза на сдържането на Китай. Което в действителност значи разпалване с всички сили на двуполюсния политически мащаб на Китай. Външната цел е недопускане присъединението на Тайван към Китай. Вътрешната цел на доктрината за въздържане на Китай, която се води поредно при Обама, Тръмп и Байдън, е да се унищожи антиглобалисткото крило в Китай, чийто представител е висшият ръководещ Си. По тази точка Обама, Тръмп и Байдън са едно нещо!

Честно казано, за Китай не ми се приказва.
Китайския глобализъм е зло, пет пъти по-опасно от англо-саксонския глобализъм. Чудя се дали няма да станем очевидци на един заключителен борбен рунд сред двете свръхмощни центъра на ДД – Английският и Китайският. Да, мисля, че нещо такова ще гледаме оттук нататък.
Борбата е с изключение на за запаси, битката сред Съединени американски щати и Китай е за международната власт. В това отношение те са повече съдружници, в сравнение с съперници. И в този момент ще се бият за последните останки от остарелия глобалистки кокал. Защото идват нови кокали за ястие.

Противопоставянето сред Съединени американски щати и Китай е напълно несъответствено и несравнимо нееднакво с опълчването сред Съединени американски щати и Русия. Причините за разликите сред тези два процеса са от всякакво естество – културни, цивилизационни, религиозни, расови и класови. Нито един етаж за съпоставяне няма!
Китай и Русия са два полюса, долу и горе. Така че опълчване на Съединени американски щати и Англия против тях, са два безусловно разнообразни процеса по същина, форма и наличие.

За мен, моето персонално самостоятелно и независимо мнение, че Китай е доста бездънен съдружник на ДД в международната геополитика. Не единствено, че им нямам един грам доверие, дори на американците им имам вяра повече, само че аз не ги смятам за сътрудници в нито едно нещо на Земята. Търпя ги, претърпявам ги, регистрирам ги, това е всичко.
В този смисъл да им отстранявам време и сила за разбори не считам, като се изключи належащите събития. Да се съдържат и да се опълчват както желаят!

Аз зная, че Путин знае, че Китай не са, в никакъв случай не са били и в никакъв случай няма да бъдат същински другари и сътрудници на Русия. Затова и той ги приема за съдружници непредпазливо. С които наложително би трябвало да се съобразяваш заради многочислеността им. И заради обстоятелството, че те могат да нанесат непоправими вреди върху живота на Земята на всички равнища със своето загиващо схващане.

По-скоро считам, че естествената настройка е Съединени американски щати и Русия балансират Китай, в сравнение с Русия и Китай балансират Съединени американски щати. Америка е натурален съдружник на Русия. За разлика от Китай. Все в миналото главите, натъпкани с пуканки и фъстъчено масло ще го схванат.

Азия става световен център на бъдещето. Там се оформят новите полета на работа, развиване и рецесии за целия свят. Измеренията са толкоз доста, че месеци ще пиша за аспектите им.

Анастасия Гешева
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР