Тази нощ над повечето райони от страната атмосферните явления временно

...
Тази нощ над повечето райони от страната атмосферните явления временно
Коментари Харесай

Какво време ни очаква утре по морето?

Тази нощ над множеството региони от страната атмосферните феномени краткотрайно ще затихнат, само че на обособени места ще продължи да се развива купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици. Вятърът съвсем ще стихне.

Утре над Черноморието облачността ще бъде най-вече забележителна, купеста и купесто-дъждовна и на доста места ще превали и прегърми. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са 21°-23°. Температурата на морската вода е 17°-19°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

На 30 май слънцето във Варна изгрява в 5:32 часа и залязва в 20:40 часа. Продължителността на деня е 15 часа и 08 минути. Фазата на луната е три дни след първа четвърт.

На доста места във вътрешността от страната още веднъж ще се развива купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици. Очакват се и градушки. Почти без дъжд ще бъде в западните и централните региони на Дунавската низина. Ще духа слаб вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат сред 22° и 27°, в София към 22°. През нощта против сряда явленията ще затихнат, а облачността ще се раздра, над доста региони и ще намалее.

В планините облачността ще бъде най-вече забележителна. Ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици, на повече места към и след обяд. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 16°, на 2000 метра - към 8°.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР