Тази нощ къщата на известния адвокат Ирен Савова в Ихтиман

...
Тази нощ къщата на известния адвокат Ирен Савова в Ихтиман
Коментари Харесай

Пореден странен случай, приличащ на криминално деяние, срещу известен адвокат

Тази нощ къщата на известния юрист Ирен Савова в Ихтиман е била подпалена. За това заяви самата тя пред Нова телевизия.
Инцидентът се е случил към 03:30 през нощта. По думите на Савова огънят е тръгнал от покрива, на който е имало хора.
Савова не е била в къщата, когато е лумнал пожарът. Тя е уведомила Министерство на вътрешните работи за случилото се.
Адвокат Ирен Савова беше юридически бранител на Биляна Петрова, заместник-кмет на регион " Младост " в София по времето на ръководството на Десислава Иванчева. Петрова и Иванчева бяха наказани на първа инстанция на 15 и 20 години затвор поради искане на рушвет, а Савова и Петрова още преди този момент се разделиха като юрист и клиент. Именно около случая " Иванчева " юристът сигнализира, че е била следена и сподели видеокадри в отбрана на изказванието си - детайлности вижте в този материал!
Още до момента в който беше дейна по делото " Иванчева ", Савова съобщи, че " човек, облечен във власт ", въздейства на съда, само че отхвърли да каже име, тъй като не бил желала да влезе в килия до Иванчева и Петрова. Малко преди този момент бяха разлепени подправени некролози, че Савова е умряла.
Освен по делото " Иванчева ", Савова беше юрист и на страната по делото за " Царските парцели ", защитаваше и някогашният ръководител на КПУКИ Филип Златанов, който беше наказан условно по историята с прословутите му тефтерчета и съмненията, че подопечната му институция е злоупотребявала с власт по разпореждане " от горната страна ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР