Тази невероятно вкусна смес може и трябва да се използва

...
Тази невероятно вкусна смес може и трябва да се използва
Коментари Харесай

Лечебен балсам за по-добро мозъчно кръвообращение

Тази необикновено вкусна примес може и би трябвало да се употребява като средство за предварителна защита на инсулт.

Рецептата за лечебния еликсир, която ви предлагаме през днешния ден, е наложително да се дава на пациенти, които към този момент са претърпели инсулт.

За лекуване на  атеросклероза на мозъчните кръвоносни съдове би трябвало да се направи един 3-литров буркан от тази лечебна примес, която се подготвя по следния метод:

В 3-литров буркан изсипете: половин литър качествена водка, 25 грама карамфил (подправка), прибавете половин кг захар и три по-големи или 5 по-малки лимони, тънко смлени или нарязани в блендер, дружно с техните кори.

След това върху всички тези съставки сипете вряща вода, до момента в който стигне до върха на буркана.

Затворете буркана добре и го оставете по този начин за две седмици на мрачно място.

След две седмици, прецедете наличието на буркана.

Приема се по 25 мл от този еликсир три пъти дневно, 15 минути преди хранене. Трябва да консумирате тази лечебна примес, до момента в който не изпиете цялото количество.

След това направете една седмица отмора, и започнете да приемате лекарството още веднъж, като авансово сте създали още една доза.

Общо би трябвало да извършите три курса на лекуване с три буркана, които се приготвят, до момента в който трае приемането и почивката сред приемите.

Този национален лек е безусловно необикновен и ефикасен, тъй като оказва помощ да се отървете от виене на свят, а също по този начин способства за възстановяване на зрението и понижава шума в ушите. Освен това лечебният еликсир доста усъвършенства мозъчната функционалност.

И най-после – това лекарство е дейно и можете да го употребявате за лекуване на кръвоносните съдове на мозъка и като средство след прекаран инсулт.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР