Тази неделя светът ще бъде кино. За 96-и път в

...
Тази неделя светът ще бъде кино. За 96-и път в
Коментари Харесай

„Треска за Оскари“ докосва туптящото сърце на Холивуд тази неделя по NOVA

Тази неделя светът ще бъде кино. За 96-и път в Лос Анджелис ще бъдат раздадени най-престижните кино награди в света - на Американската академия за кинематографично изкуство. На 10 март Нова Броудкастинг Груп ще придвижи феновете непосредствено на аления килим, с цел да преживеят страстите от блестящата гала, а извънредното студио „ Треска за Оскари “ по NOVA за първи път ще влезе непосредствено във филмите.

Към водещия Мариян Станков – Мон Дьо в студиото на „ Треска за Оскари “ ще се причислят три впечатляващи дами - eдна от най-красивите дами в България Олга Модева, изпълнителката с несравним глас и неповторимо наличие Маги Джанаварова и чаровната журналистка от в. „ Телеграф “ и панелист в „ На кафе “ Елизабет Методиева. Каква ще бъде тяхната роля, феновете ще схванат в неделя вечер.

„ Въпреки че може да наподобява като фикция в действителност да присъствате на " Оскар " -ите, действителността е, че няма по-добро място от това пред тв приемника, с цел да се насладите на всичко, което сме ви подготвили в най-вълнуващата нощ на киното. От най-искрените речи, през пикантни номера, до невъзможното за прогнозиране и дирижиране - като шамара на Уил Смит. Този трогателен сезон на премиите сподели, че тричасовите драми могат да печелят толкоз добре, колкото и филмите за супергерои на " Марвел ". И макар, че Барбенхаймер изглеждаше предвидим и елементарно прогнозируем, тази неделя в две от най-важните категории - основна женска и мъжка роля - ще се " лее кръв ". Лили Гладстон против Ема Стоун и Килиън Мърфи против Пол Джамати. Кой ще държи дребното златно дребосъче в ръка? Развръзката - по NOVA и KINO NOVA “, разяснява журналистът Мариян Станков – Мон Дьо .
 Мон Дьо NOVA/ Красена Ангелова
Специалният делегат на NOVA в Лос Анджелис – Станислава Айви ще заведе феновете на вълнуващо странствуване в историята на филмовото изкуство с Музея на премиите на Американската академия за кинематографично изкуство (Academy Museum). За първи път българска медия получава неповторимата опция да снима във впечатляващата постройка, а феновете на седмото изкуство ще могат да се допрян до историята на премиите „ Оскар “. Станислава Айви ще срещне феновете и с диригента Максим Ешкенази, с който са подготвили още една завладяваща изненада за феновете.
 Станислава Айви NOVA/ Красена Ангелова
„ Лос Анджелис има харизма, която постоянно ще притегля хората от целия свят. Разбира се, аленият килим на премиите " Оскар " е най-престижният в света, само че с изключение на на него, тази година ще стъпим и на няколко други емблематични местоположения. Ще пренесем феновете в атмосферата на града и дружно ще се разходим по най-известните булеварди, с цел да преживеят незабравими страсти. Подготвили сме една впечатляваща изненада, за която се вълнувам мощно – посещаване в Музея на премиите „ Оскар “. Светът на киното е магия и тъкмо в тази нощ тя постоянно се усеща най-силно ”, споделя от своя страна Станислава Айви.

Специалното студио на NOVA „ Треска за Оскари “ ще продължи до началото на церемонията по връчването на 96-ите награди „ Оскар “, която феновете могат да гледат онлайн по KINO NOVA.

Не пропускайте да гледате специфичното студио „ Треска за Оскари “ на 10 март по NOVA!

Проследете и церемонията по връчването на 96-те награди „ Оскар “ онлайн по KINO NOVA в нощта на 10-и против 11-и март.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР