„Тази награда е признание за усилията, които положих да разработя

...
„Тази награда е признание за усилията, които положих да разработя
Коментари Харесай

Мария Бойчева с награда от First Lady за своята марка Miracle Body

„ Тази премия е самопризнание за напъните, които поставих да разработя своя бранд. Радвам се, че се наложи на пазара като синоним на здравето и хубостта “, споделя Мария Бойчева.



Създаването на първокласната серия чайове за намаляване, детокс и релакс под марката Miracle Body е естествено продължение на напъните на Мария Бойчева да оказва помощ на хората, които желаят да наподобяват добре, да се грижат за положителната си визия и здраве. Дълги години младата дама е притежател на спортна зала и професионален треньор по каланетика и канго Джъмбс. Там се среща с проблемите на хората, на които взема решение да помогне, създавайки точно тези артикули.

Само за година и половина, Мария Бойчева извежда своя бранд на едно от първите места по продажби в областта на артикули за здраве и хубост.

„ Чайовете на са изцяло натурални и съдържат 100% български билки и аромати, цените им са налични, тъй че всеки един човек да има опцията да си ги разреши. Техните предписания са създадени с помощта едни от най-хубавите технолози и заводи в България “, споделя Мария.

Всеки един от чайовете и продуктите на дава 100% резултат – подтиква забързването на метаболизма и работата на организма по натурален метод, без да провокира йо-йо резултат. За късото време от основаването на марката до в този момент, съумява да впечатли редица известни персони и медицински лица, които са съществени посланици на марката.

Ежедневната среща на Мария Бойчева с хора искащи да подобрят външния си тип и здравословно положение, я окуражават да не стопира да бъде все по този начин изобретателна и потребна с нещата които прави. Именно за това тя избира да си сътрудничи и с едни от най- положителните експерти по хранене и подготвителни стратегии, които да изготвят за клиентите й бонус стратегии и препоръки за още по-добри резултати. Гамата от артикули на не стопира да се усилва. Само преди няколко седмици се състоя представянето на Детокс и релакс солите за вана, както и антицелулитния скраб за тяло, още веднъж основан единствено на естествени съставки и богати на етерични масла.

Продуктите на могат да бъдат поръчани през умъртви уеб страницата на марката, както и в някои от водещите търговски вериги, аптеки, био магазини и пекарни в страната.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР